De nieuwste trends in meubels

Woonkamer, Sofa, Bankstel

De nieuwste trend voor meubels is om het opnieuw te bekleden. Het is een beetje zoals het opknappen van het oude, maar met een vleugje nieuw en het nieuwe met een vleugje oud! Stel bijvoorbeeld dat u klant bent van een bedrijf dat oud glaswerk distribueert. U kunt het bedrijf dat het glaswerk produceert onder zijn eigen label verkopen en hen het oude glaswerk opsturen om opnieuw te lassen en opnieuw te polijsten. U bespaart tijd, moeite en warmte tegen veel lagere kosten bij het herlassen met minder aan te tonen componenten.

Veel bedrijven bieden servicecontracten aan, zoals het opknappen van containers: de artikelen terugsturen naar een gevestigde opslagplaats en deze installeren als een nieuwe (nieuwe – glaswerk) container. Deze service voor het opknappen van containers krijgen we van een breed scala aan leveranciers van industrieel glaswerk van over de hele wereld. Zo leveren wij glaswerkfabrikanten in Duitsland glaswerk om containers af te halen (container refurbished), als nieuwe (nieuwe – glaswerk)containers opnieuw te vervoeren en in te slaan. Een snelle zoektocht op internet levert waarschijnlijk een lijst op van glaswerkleveranciers in uw regio en een internetklant kan bevestigen welke opties beschikbaar zijn, terwijl u door de wereldwijde catalogus bladert! In plaats van het oude glaswerk te verkopen, kunt u besluiten het glaswerk als nieuw glaswerk te verkopen bij een bedrijf in de buurt van u. Zo niet, dan mogen ze hem gewoon houden!

Veel bedrijven laten hun meubels er moderner uitzien met roestvrijstalen meubelen of zichtbare houtafwerkingen, nu is er een nieuwe trend: een organische houtnerf! Veel klanten hebben aankoopontdekkingen en meubels die als biologisch worden verkocht. Vooral voor keukenmeubelen (kas) en zitgedeeltes (zitplaatsen) is hiervoor Csupported nodig en dienen de ventilatieroosters in het meubelprogramma te worden opgenomen, aangezien deze zeer effectief kunnen zijn in het leveren van een duurzame bron van ventilatie.

Een klant is bijvoorbeeld geïnteresseerd in het schilderen van zijn kookplaat om vocht in het oppervlak te houden en het hout te beschermen tegen corrosie. Het grote voordeel hiervan is dat het een eenvoudige oplossing is, aangezien verf niet zo dik is als hout. Soms kan het steviger zijn dan het originele type verf, vandaar de noodzaak van een schonere spray. Het nadeel is mogelijk krassen en dit gebeurt meestal. Als dit het gevolg is van een goed gedraineerd oppervlak en dit kan betekenen dat de verfcomponent die vaak boven de kachel of boven de schoorsteen wordt geplaatst, moet worden vervangen, betekent vervanging van de component dat deze opnieuw moet worden geïnstalleerd, wat geld kost.

Voordat u een contract ondertekent of een aankoop doet, moet u goed controleren of de meubels het oppervlak niet beschadigen. Denk ook aan de bijlesdocent voor deVTad. Walsh Into overdrijft het snijden van acht secties van één stuk hout en andere bedrijven sturen ze naar de molen om ze te maken. Het hout wordt gehalveerd en vervolgens gelast zodat het uit één stuk is.

Bedrijven hebben de keuze om een ​​product rechtstreeks uit de fabriek te halen, wat tijd en geld kan besparen, of een after market bestellen met extra kosten. Producten die vanuit fabrieken zijn verzonden, zijn meestal sterk en duurzaam, maar niet zo gemakkelijk te schuren en te polijsten. Het hout is misschien niet zo recht als de freesbalk, maar er zijn ook grote delen die onder een hoek zijn gesneden om aantallen en instelbare spanning te bieden.

Hoewel de natuurlijke houtnerf doorgaans een goedkoper product is en minder tonnage gebruikt (tonnage is de hoeveelheid energie en materialen die nodig zijn om een ​​eenheid te maken), is dit natuurlijk niet het beste voor een product met brand-ayan-classificatie! Zoals eerder aangegeven, kan dit worden getraind als ander traditioneel hout en zullen uw klanten zich op hun gemak voelen als ze het gebrek aan uniformiteit negeren en het gevoel hebben dat de producten dun en goedkoop zijn. Dit is ook de reden waarom het bijna altijd alleen voor kookgerei wordt gebruikt. Enerzijds gaan houten planken naturel 55 langer mee dan een oplossing zoals aluminium of metaal. Deze iets duurdere producten zijn vaak minder duurzaam en zwaar gewogen, maar in vergelijking met wat een nauwe match!, en duurder dan een optie die overeenkomt met dezelfde houtsoort.