Een extensie installeren

Architect, Mens, Springen, Gebouw

Het is een goed idee om je huis uit te breiden. Het is geweldig als je de mogelijkheid en het geld hebt om het zelf te doen, maar als dat niet het geval is, raden we je aan een professional het voor je te laten doen. Toch kun je de extensie zelf installeren, het kost alleen wat extra tijd en moeite. Het versnelt het proces door het aansluiten van de apparatuur enz. Hieronder volgt een stapsgewijze handleiding om een ​​extensie succesvol te plaatsen.

Benodigde gereedschappen:

Bepaalde ruimtes kunnen tijdens de bouw alleen buiten gedaan worden.Regelgeving:Trappen PolijstenGlas verwijderen

Stap 1

Als er geen aardgasleidingen in de buurt van uw huis zijn, uw gasmeter [http://www.egas.co.za/ trilogy. NathanMain. waarhedenAsbestcamping] moet niet alleen worden gecontroleerd, maar ook worden getest.

Het installatieproces kan alleen worden gedaan binnen een driehoekige afstand rond de meter.INDlib.

Het pad naar het gebouw moet vrij zijn. Paden en terreinen moeten zo stevig en droog mogelijk zijn.

Uitbreidingen moeten ook de toegestane hoogte van uw constructie overschrijden.

Stap 2

Nadat de uitbreiding is gepland, kan deze alleen worden geïnstalleerd als de uitbreiding bedoeld is om boven het bestaande hoogste punt te worden gebracht om te voldoen aan de bouwvoorschriften. De dakdekker en de bouwinspecteur kunnen u helpen wanneer u ze nodig heeft.

Stap 3.

Het gewicht moet worden verdeeld om de sterkte van de dakconstructie te verbeteren en om het water te beschermen tegen regen die het gevolg is van besmetting. Dit vereist het plaatsen van wattenisolatie op het dak. Als u het uitbouwdak wilt afdekken, moet u een uitsparing krijgen voor het bevestigen van de isolatie.

Zodra de isolatie goed is bevestigd, laat u deze een dag staan ​​​​om volledig te worden samengedrukt.

Stap 4

De volgende stap is de inspectie van de werken. De dakdekker en de bouwinspecteur zijn nodig voor het inspecteren en beoordelen van het uitgevoerde werk. Er moet ook voldoende worden gecontroleerd op scheuren, lekken en andere beschadigingen.

Stap 5

Na inspectie kan de buitenbekleding worden vastgezet. Dit wordt toegepast op het dak. Zodra dit is opgelost, kan de dakdekker het dak nu opnieuw acterialiseren.

Stap 6

De laatste stap is het opnieuw afdichten, flitsen en monteren van ontluchtingspijpen en andere dingen op het dak. Als je niet bekwaam genoeg bent, vermijd dat dan, bel daarvoor een professional. Het bevestigen van ontluchtingsleidingen gebeurt door middel van lijm en door leidingen aan te sluiten.

De dakdekker zorgt voor de installatie van alle benodigde staartstukken en de bouwinspecteur zorgt ervoor dat het dak sterk en veilig is voor gebruik.

Dat is alles.