Hoe u het juiste beton kiest?

 

 

 

We hebben veel concrete berichten gezien van onze klanten. Sommige zijn van onze collega-aannemers, andere van de lokale autoriteiten. De cementpalen zijn ontworpen om aan de eisen te voldoen. In sommige gevallen werden die posten echter niet volgens de specificaties gemaakt.

We moeten deze fouten van tijd tot tijd corrigeren. Dit is de belangrijkste reden waarom we onze diensten aanpassen aan de voorkeuren van de klant. Of anders kunnen bedrijven, installaties en decoratieve voorwerpen in het gedrang komen.

Kunt u zich voorstellen hoe moeilijk het is om na negen maanden dienstverband een nieuwe overeenkomst met een opdrachtgever te sluiten? Het zou al moeilijk genoeg zijn voor de klant om ontevreden te zijn over de service. Ze moeten een paar revisies aan het beton maken. Dan moeten we het nieuwe ontwerp opnieuw bevestigen met de klant. In de tussentijd zal de cementleverancier deze instructies moeten volgen. Dit verspilt tijd en middelen.

Dit is de reden waarom klanten zeer voorzichtig moeten zijn bij het selecteren van een betrouwbare leverancier voor hun betonapparatuur. Het is niet genoeg dat ze een stukadoor zijn. De klant moet er zeker van zijn dat hij de leverancier kan vertrouwen!

Wij denken dat de beste stukadoors en de betrouwbaarste in Rotterdam noodzakelijkerwijs internationaal zaken doen. Als ze de behoeften van hun klanten begrijpen, zouden ze zeker in staat zijn om aan deze behoeften te voldoen. En er zijn bepaalde manieren om ervoor te zorgen dat we bij elkaar passen en een sterke relatie met klanten hebben.

In Rotterdam is het vrij eenvoudig om bedrijven in Rotterdam te laten zien dat we zeer professioneel zijn. Het zakencentrum van Rotterdam is zeer bekend en het internationale werkgebied is elke dag erg druk, dus onze klanten kunnen ons gemakkelijk een bezoek brengen. We tonen onze gretigheid om samen te werken en onze klanten elke dag bij te staan.

Meer nog, we bieden een goede leverancierslijst. Dit geeft onze klanten volledige toegang tot contractwerken in Rotterdam. Het geeft hen ook de gegevens om te beslissen of het een goede leverancier is voor hun project of niet.

Op de lange termijn staat Rotterdam klaar om te helpen met soortgelijke projecten tegen gratis prijzen. Dit is belangrijk omdat we meer klanten kunnen krijgen. Als onze klant in staat is om deze situaties tot onze hulp te vinden, zouden onze banen de winst beginnen te volgen.

Via Rotterdam weten onze klanten dat we altijd op zoek zijn om hen te helpen groeien en hen goede service te bieden. We hebben sindsdien wel wat problemen gehad met onze klanten. Het gaat meestal om niet-verkopende en niet-gecompliceerde situaties, maar het kan zeker beter en op een goede manier door elkaar worden gehaald.

Sinds we onze samenwerking in Rotterdam met DRC zijn begonnen, hebben we andere samenwerkingen gehad met andere klanten in Rotterdam. Deze zijn efficiënter gebleken voor ons bedrijf. Dit is een van de risico's die we nemen voor het toekomstige succes van Rotterdam.

Het is niet genoeg als we samenwerken met onze klanten. We willen ook dat onze klanten bij ons terugkomen als onze diensten niet langer een optie zijn. Er moet aan worden voldaan dat onze service nog steeds de beste is, en klanten kunnen ons vragen of dit mogelijk is. Maar het is beter om te helpen met wedstrijden.

Het komt er dus op neer: Rotterdamse stukadoors besteden nog steeds veel tijd aan het focussen op de behoeften van hun klanten. We hebben veel oplossingen geprobeerd in Rotterdam en in Rotterdam-Vlab. Maar de volgende zijn de belangrijkste: we moeten voorzien in de behoeften van onze klant, zelfs als het project niet mogelijk is, en we moeten niet al ons harde werk en tijd aan dat project besteden.

Na al die jaren van samenwerking met DRC en andere Rotterdamse opdrachtgevers, heeft Rotterdam stukadoors zich gevestigd als een zeer actieve leverancier, die een hoog serviceniveau geeft, zowel aan de opdrachtgevers als aan het eigen personeel. Dit betekent dat we een lange weg hebben afgelegd in ons bedrijf en dat we onze klanten nog steeds goed van dienst zijn.