voor de hele persoon

 

Bouwadvies-Bouwbegeleider kosten

Bouwadvies-Bouwbegeleider : de middelen om te profiteren van de kansen die het leven biedt

Laten we als voorbeeld geld nemen. De meeste mensen willen er meer van hebben, maar de meeste mensen die loterijen winnen of die loten hebben gekocht, begrijpen dat de kans om de loterij te winnen klein is.

Volgens de National Alliance for Lively People (NALP) zijn er verschillende redenen waarom mensen geld omschrijven als een kans:

Vrijheid en Verantwoordelijkheid

Zoals we uit het bovenstaande kunnen opmaken, is de reden waarom mensen geld en andere materiële goederen willen hebben, te weten dat zij de vrijheid en verantwoordelijkheid hebben om te profiteren van de kansen die het leven hun kan bieden. Dezelfde vragen gelden voor de reden waarom mensen gedreven worden naar doel en waarde.

Ieder mens heeft de mogelijkheid om meer te zijn en het beter te doen in de manier waarop hij leeft en de kwaliteit van zijn leven, hoe klein of groot dat ook is. Bovendien is de mogelijkheid om meer te hebben ook de reden waarom mensen wanhopig graag van meer willen kunnen profiteren.

Geld is noodzakelijk

Hoewel geld noodzakelijk is om een verantwoordelijk lid van de samenleving te zijn, is het niet de enige waarde die mensen na aan het hart ligt. Velen hechten meer waarde aan financiële zekerheid dan aan andere behoeften. Geld is slechts een middel om een doel te bereiken.

De grootste troef die communicatoren kunnen uitspelen is de keuze om hun eigen diepste waarden zorgvuldig aan te boren.

Wat is coaching?

In het licht van deze verlichte waarden is het gebruikelijk om te zien dat coaching voor de hele persoon nodig is om een meer doelgerichte staat van bestaan voort te brengen.

Door een coach in de arm te nemen, kunnen we het soort kennis, beslissingen en gedragingen realiseren die de grootste impact hebben op ons doel in het leven en op onze impact. Het hebben van een coach zou ons in staat stellen om toegang te krijgen tot onze werkelijke waarden en zij zouden ons begeleiden om tot slimme keuzes te komen en daardoor bijvoorbeeld slimme carrièrekeuzes te maken.

Evangelie, met een fundamenteel verschil

Coaches zouden bijvoorbeeld het evangelie van de Olympische Spelen nemen en dit perspectief erop toepassen in hun coachingmodellen. Mensen wonen een positief seminar bij om te leren over het leiden van een succesvoller en productiever leven; coaches realiseren zich dat hierover wordt gesproken en gelezen, maar coaches realiseren zich dat ook zij seminars en workshops op dit gebied kunnen geven.

Een coach, zoals een dominee, doet slechte dingen

Als een coach een persoon alleen bekijkt als wie hij is, in tegenstelling tot wie hij is in zijn gedrag en potentieel, zou hij mogelijk vele andere mensen als slechte mensen zien, voor wie hij op de een of andere manier voordelen zou kunnen geven.

Als een coach bijvoorbeeld geen toegang had tot de waarden en tot het ware leven van een persoon, en ook niet tot zijn aspiraties, zou hij misschien alleen workshops en seminars kunnen geven gedurende één of twee of drie dagen, en de mensen dan laten gaan met de gedachte: Hij zal proberen te helpen, als ik maar genoeg geld heb.

Wat is coaching? Wat is coaching?

We hebben gesproken over coaching en de impact die het kan hebben op mensen. Laten we nu eens kijken naar de gevolgen die coaching heeft in de maatschappij waarin we leven.

Coaching in uw praktijk

Zonder coaching zullen wij de waarden en doelstellingen van andere mensen aanvaarden als het middel om verbetering in hun leven te bewerkstelligen. Coachen zien als een middel dat met zorg moet worden gebruikt, om waarde toe te voegen aan het leven van anderen, en ons te begeleiden om die waarden naar buiten te brengen, is het belang van coachen weerstaan en het alleen als een middel beschouwen, nooit als een doel voor je eigen leven.

EXTERNE DOORBREKING- Eén resultaat van coaching is het realiseren van nieuwe niveaus van succes en productiviteit, en sommige van mijn cliënten vinden een groot vertrouwen in het zeer effectief en zo efficiënt mogelijk zijn, en voelen de dankbaarheid voor het leveren van de inspanning. Kortom, ze voelen een verhoogd gevoel van doelgerichtheid.

Uiteindelijk is een ander resultaat van coaching, aanzienlijk en significant, het vermogen om angsten te overwinnen en in staat te zijn om door te gaan met doelen

timmerbedrijf stressvolAlternatieve visie: tegenovergesteld aan degene die een zenuwinzinking krijgt door mentale stress.

Het opbouwen van persoonlijke rijkdom en welvaart – Hoewel coaches en consultants ons in staat kunnen stellen onze intrinsieke motivatie te vergroten om te bereiken wat wij ons hebben voorgenomen, is het eindresultaat van onze inspanningen niet van betekenis omdat wij daarbij niet ten volle gebruik maken van onze vermogens die ons in beslag nemen.

coach en mentor Onbewuste Programmering en Motivatie

In mijn werk als coach zie ik vaak cliënten die al onrealistische financiële doelen hebben, en daar aan blijven werken, als een middel om een doel te bereiken, zonder bewust en weloverwogen na te denken over hoe ze deze doelen gaan bereiken.

We creëren stressvolle Alternatieve sjablonen van plannen en strategieën. In het proces, versterken wij onbewust onze angst of weerstand. Wat we ons misschien niet realiseren is dat de stress in feite weerstand biedt en beschaving opbouwt in geselecteerde begonnen als gevolg van onze stress.

Lees meer:

Bedrijfshal bouwen

Bouwbedrijf aannemer

Loods bouwen